bentmosfjell.no - Velkommen til min liberale verden
Innhold
Blogarkiv
Education is to replace an empty mind with an open one.
- Malcolm S. Forbes
Bauta Bøker FRIstud FRIdemokratene Ideer om frihet Kulturutvalget Johan Norberg sin hjemmeside Monticello Society
Bøker er livet!
På mine sider finner du alle de beste internettbokhandlerne. I mine bokanbefalinger vil jeg linke til de med den beste prisen på den aktuelle boken.
Min blog
Om mine sider
Problemer med denne bloggen
Det er ikke bare min nye jobb som har gjort at denne bloggen er lite oppdatert. Jeg har nemlig ambisjoner om å skrive jevnlig. Siden bloggen er ganske gammel, kjører jeg gammel programvare, med de problemene det medfører med spam på comments. Jeg har således vært nødt til å stenge kommentarmuligheten ved hjelp av spamfilter. Nå i dag tok dette endelig kvelden, med den konsekvensen at det var over 300 spamkommentarer på sidene da jeg kom hjem.

Så inntil jeg får oppdatert programvarer - noe jeg håper skjer om ikke så lenge - kommer jeg ikke til å skrive noe mer her.

Om mine sider | Søndag 20. August 2006, kl. 19.04 | Kommentarer (0)
Mulig med kommentarer på disse sidene igjen...
På blogger som dette er det vanlig å kunne legge igjen kommentarer. P.g.a. spam gjorde jeg en del endringer for et drøyt år siden, en negativ bieffekt av dette var at det stengte kommentarfunksjonen fullstendig. Nå er dette fikset og det er igjen mulig å legge igjen kommentarer på mine sider. Les mer
Om mine sider | Onsdag 20. Juli 2005, kl. 6.26 | Kommentarer (0)
Status på diverse
Nå er det en måned siden sist jeg skrev noe på disse sidene, men har ikke ligget på latsiden likevel. Har som tidligere annonsert skrevet daglig på Liberaleren. Jeg har også laget ferdig første utgave av Nytt Paradigme. Det var mye jobb, fulgt av mye ekstreajobb med ordning av utsendelsen. Nå kan jeg imidlertid glede alle med at bladet sendes ut til fredag. Tegn abonnement.
Om mine sider | Mandag 21. Februar 2005, kl. 13.12 | Kommentarer (0)
Nytt forsidebilde
Det siste året har vært preget av en sunn livsstil, noe som synes på min fysiske fremtoning. Jeg har av den grunn byttet ut det gamle forsidebildet med et oppdatert bilde. Kjekkere enn noensinne...
Om mine sider | Søndag 19. Desember 2004, kl. 23.05 | Kommentarer (0)
Nye bilder i fotoalbumet
Jeg har lagt ut flere bilder i mitt fotoalbum. De fleste er fra i år og du finner dem i Album 4 og Album 5 fra 2004. Jeg har tillegg lagt ut noen bilder fra 2003 i Album 1 fra 2003.
Om mine sider | Mandag 29. November 2004, kl. 23.44 | Kommentarer (0)
Nye bilder i fotoalbumet
I kveld la jeg ut nye bilder i mitt fotoalbum. 21 bilder fra i sommer. Jeg la også inn tekst til bildene fra 2003.
Om mine sider | Fredag 27. August 2004, kl. 22.51 | Kommentarer (0)
Nytt fotoalbum
Jeg har laget et fotoalbum på hjemmesidene mine. Her skal jeg scanne og legge ut bilder fra mitt rikholdige liv. Foreløpig er bilder for 2003 og 2004 lagt ut, men jeg vil fortløpende grave meg tilbake i fortiden. Gå til fotoalbumet!
Om mine sider | Mandag 9. August 2004, kl. 22.49 | Kommentarer (0)
Ny kategori over leste bøker
For de som kjenner meg, kommer det neppe som noen overraskelse at jeg leser både mange og varierte bøker. Jeg kommer fremover til å gi en kort vurdering - og kanskje anbefaling i enkelte tilfeller - av bøker jeg leser. Les mer
Om mine sider | Torsdag 3. Juni 2004, kl. 23.39 | Kommentarer (0)
Jeg er tilbake
Nå er jeg ferdig med mine daglige skriverier på Liberaleren og får atter overskudd til å skrive på denne blogen, gled dere! Skrev forresten en god artikkel på Liberaleren i natt.
Om mine sider | Mandag 8. Mars 2004, kl. 13.32 | Kommentarer (0)
Kalenderen er klar
Tidligere i natt lagde jeg ferdig kalenderen til denne siden. Du ser den i øverste høyre hjørne på siden. Les mer
Om mine sider | Søndag 7. September 2003, kl. 0.24 | Kommentarer (0)
Velkommen til min blog
Jeg har endelig kjøpt eget webhotell for bentmosfjell.no. Sidene er ennå langt ferdige, hjemmesider jo også en kontinuerlig prosess, så helt ferdige blir de vel aldri. Les mer
Om mine sider | Onsdag 13. August 2003, kl. 15.06 | Kommentarer (0)

Powered by Movable Type 2.64
Kalenderen
Hentet fra bentmosfjell.no. Du kan få en slik kalender på din side, bare trykk her.
"The State! Always and ever the government and its rulers and operators have been considered above the general moral law. ... The distinctive feature of libertarians is that they coolly and uncompromisingly apply the general moral law to people acting in their roles as members of the State apparatus. Libertarians make no exceptions. For centuries, the State (or more strictly, individuals acting in their roles as "members of the government") has cloaked its criminal activity in high-sounding rhetoric. For centuries the State has committed mass murder and called it "war"; then ennobled the mass slaughter that "war" involves. For centuries the State has enslaved people into its armed battalions and called it "conscription" in the "national service." For centuries the State has robbed people at bayonet point and called it "taxation." In fact, if you wish to know how libertarians regard the State and any of its acts, simply think of the State as a criminal band, and all of the libertarian attitudes will logically fall into place."
Murray N. Rothbard i For a New Liberty, s 46