bentmosfjell.no - Velkommen til min liberale verden
Innhold
Blogarkiv
Education is to replace an empty mind with an open one.
- Malcolm S. Forbes
Bauta Bøker FRIstud FRIdemokratene Ideer om frihet Kulturutvalget Johan Norberg sin hjemmeside Monticello Society
Bøker er livet!
På mine sider finner du alle de beste internettbokhandlerne. I mine bokanbefalinger vil jeg linke til de med den beste prisen på den aktuelle boken.
Min blog
Fra livet mitt
Min nye jobb: Bokavisen
Nå er jeg endelig i gang for fullt med min nye jobb. Jeg er blitt fagredaktør for Bokavisen, en internettavis hvis innhold skal handle om bøker. Jeg har selv startet avisen sammen med Kari Hagen. Endelig er jeg en skikkelig selvstandig næringsdrivende, på egne ben. Les mer
Fra livet mitt | Tirsdag 30. Mai 2006, kl. 12.52 | Kommentarer (0)
Sagt opp jobb, starter for meg selv
Jeg har sagt opp min nåværende jobb og starter for meg selv fra 1. mai. Kari og jeg skal starte egen business med skriving på internett. Mer info følger om ikke så lenge!
Fra livet mitt | Tirsdag 21. Mars 2006, kl. 7.12 | Kommentarer (0)
Bent Mosfjell fyller 90 år
Det er selvsagt snakk om min bestefar! Jeg gratulerer ham så meget med dagen!
Fra livet mitt | Tirsdag 28. Februar 2006, kl. 12.40 | Kommentarer (0)
Sinnsykt bra bilder
Klikk for full oppløsningMitt nye digitalkamera tar sinnsykt gode bilder.

Her er det første bildet jeg tok med skikkelig oppløsning. Klikk på det, så ser du detaljene. Det er av en gammel kassettspill på jobben og jeg har kuttet vekk halve bildet! Les mer

Fra livet mitt | Torsdag 18. August 2005, kl. 23.52 | Kommentarer (0)
Valgjuks er enkelt
I dag var jeg på kurs for stemmeavkryssere i forbindelse med årets valg, en enkel og godt betalt jobb. Jeg ble sjokkert over hvor lett det er jukse ved valget! Dette har jeg skrevet en artikkel om på LIberaleren.
På Liberaleren | Mandag 15. August 2005, kl. 19.29 | Kommentarer (0)
Et år uten pølser...
I mange år var pølse i brød en sentral del av mitt kosthold! Jeg var en storkunde på mange 7-Eleven butikker. I dag er det et år siden jeg sluttet. Les mer
Fra livet mitt | Onsdag 3. August 2005, kl. 20.58 | Kommentarer (0)
Den jordnære skeptiker
Jeg har tatt en personlighetstest i helsemagasinet PulsLes mer
Fra livet mitt | Onsdag 27. Juli 2005, kl. 8.49 | Kommentarer (0)
Kjøpt printer og scanner
I forbindelse med Nytt Paradigme, vokste savnet av scanner og printer seg ganske sterkt. Nå har jeg kjøpt begge deler. Les mer
Fra livet mitt | Mandag 4. Juli 2005, kl. 20.13 | Kommentarer (0)
Et nytt liv!
Det siste året har vært det (foreløpig) mest begivenhetsrike i mitt liv. Mye har skjedd og nå er en rekke baller på plass. Fra 1. juni er jobbsituasjonen min endret. Les mer
Fra livet mitt | Fredag 10. Juni 2005, kl. 12.05 | Kommentarer (0)
Foredrag om libertarianismen
På torsdag var jeg på besøk hos Akershus FpU og holdt et 45 minutters foredrag om libertarianismen. De nysgjerrige kan se et pent bilde av meg. Les mer
Fra livet mitt | Søndag 10. April 2005, kl. 23.58 | Kommentarer (0)
En bagatell i den store sammenhengen
I dag skulle jeg sendt ut første utgave av Nytt Paradigme siden avtalen med Posten gjaldt fra 1. mars. Det ble det ikke noe av! Les mer
Fra livet mitt | Tirsdag 1. Mars 2005, kl. 18.27 | Kommentarer (0)
Johanna JohnsenJohanna Johnsen til minne!
Dette er en svært spesiell dag for meg! I dag er det nøyaktig 50 år siden min mormor døde... Hun sovnet stille inn på Stokmarknes sykehus, kun 42 år gammel. Les mer
Fra livet mitt | Søndag 28. November 2004, kl. 7.14 | Kommentarer (0)
Karikatur i Agderposten
Jeg har faktisk for lenge siden blitt tegnet i en avis. Tiden var nå inne til å scanne inn tegningen og legge den ut på sidene mine... Les mer
Fra livet mitt | Mandag 22. November 2004, kl. 11.57 | Kommentarer (0)
Ridder av Griseordenen
I går kveld ble jeg utnevnt til ridder av Griseordenen. Dette er en stor ære som kun blir forbeholdt spesielt utvalgte som har gjort en viktig samfundsinnsats. Griseordenen er av mange anerkjent som den mest eksklusive ordenen i Norge. Les mer
Fra livet mitt | Søndag 17. Oktober 2004, kl. 5.12 | Kommentarer (0)
Time-out
Grunnet sykdom og rydding i livet mitt generelt, har jeg vært utilgjengelig og ute av drift de seneste ukene. Tilstanden vil fortsette en drøy uke til, hvorpå jeg vil være tilbake, bedre enn noensinne. Les mer
Fra livet mitt | Fredag 15. Oktober 2004, kl. 19.54 | Kommentarer (0)
En uke på farten...
Jeg sitter nå på Color Festival mellom Norge og Danmark. Teknologi er vidunderlig, men livet består av så mye mer. Denne uken har jeg vært på reise. Les mer
Fra livet mitt | Lørdag 26. Juni 2004, kl. 11.21 | Kommentarer (0)
Ferdig med alle vervene
De siste 10 årene av mitt liv har vært preget av en rekke organisasjonsverv. Jeg har vært sentral i en rekke ulike foreninger, men enhver epoke må ta slutt - eller kanskje jeg skulle skrive "videreutvikles" i stedet. Les mer
Fra livet mitt | Lørdag 5. Juni 2004, kl. 13.40 | Kommentarer (0)
And so it begins
I gården der jeg bor foregår det store byggearbeider for tiden. I dag kom det til hybelen min. Les mer
Fra livet mitt | Mandag 19. April 2004, kl. 13.42 | Kommentarer (0)
Minner, mimring og gammelt vennskap
På lørdag ryddet jeg i gamle ting og tang hjemme, det ble en vellykket kveld på alle måter. Les mer
Fra livet mitt | Mandag 22. Mars 2004, kl. 11.00 | Kommentarer (0)
Kvinnen!
I dag er det Kvinnedagen. De fleste tenker da på kvinner som gruppe, jeg er imidlertid individualist og har lyst til å skrive noen ord til en unik, spesiell kvinne i anledning dagen. Les mer
Fra livet mitt | Mandag 8. Mars 2004, kl. 18.03 | Kommentarer (0)
Jimmy Carter vs Ronald Reagan
På tirsdag var jeg på møte i Monticello Society. Det var som vanlig en opplevelse for oss som er interessert i politisk historie. Les mer
Fra livet mitt | Torsdag 4. Desember 2003, kl. 13.08 | Kommentarer (0)
Skal på tv til søndag
Til søndag kl. 17.30 skal jeg delta i tv-programmet Styrk Live som går på NRK1 (frem til 18) og på NRK2 (frem til 18.30). Les mer
Fra livet mitt | Fredag 31. Oktober 2003, kl. 14.12 | Kommentarer (0)
Kildens utspring fra 1949
En sen kveld spaserte jeg forbi et antikvariat og stoppet for å se hva som lå i vinduet. Og der lå den "Ayn Rand Kildens utspring". Jeg tilbragte resten av helgen, fantaserende, med ståpels til langt utpå tærne. Les mer
Fra livet mitt | Mandag 20. Oktober 2003, kl. 22.45 | Kommentarer (0)
Kall meg gjerne en snobb
Den siste uken har min kulturelle eleganse blitt satt på flere prøver. Les mer
Fra livet mitt | Mandag 22. September 2003, kl. 0.12 | Kommentarer (0)
- Det er fra Norsk Gallup
Sa en dame på telefonen da de ringte meg før i dag. Hun spurte om jeg hadde stemmerett ved valget i Oslo. Les mer
Fra livet mitt | Lørdag 6. September 2003, kl. 15.58 | Kommentarer (0)
En vidunderlig natt
I kveld fikk jeg besøk av min gode venninne Kari og hennes samboer Elise. Les mer
Fra livet mitt | Mandag 1. September 2003, kl. 6.21 | Kommentarer (0)
Spontan aksjon
For en halv time siden så jeg noen henge opp et kinesisk flagg på Chateau Neuf. Chinese Student Association in Oslo skulle ha et arrangement. Jeg ikledde meg spontant Hong Kong sitt gamle flagg og overrakte dem et eksemplar av Ayn Rands bok: Capitalism: The Unknown Ideal. Dessverre var det ingen kameraer tilstede...
Fra livet mitt | Torsdag 21. August 2003, kl. 17.14 | Kommentarer (0)

Powered by Movable Type 2.64
Kalenderen
Hentet fra bentmosfjell.no. Du kan få en slik kalender på din side, bare trykk her.
"The State! Always and ever the government and its rulers and operators have been considered above the general moral law. ... The distinctive feature of libertarians is that they coolly and uncompromisingly apply the general moral law to people acting in their roles as members of the State apparatus. Libertarians make no exceptions. For centuries, the State (or more strictly, individuals acting in their roles as "members of the government") has cloaked its criminal activity in high-sounding rhetoric. For centuries the State has committed mass murder and called it "war"; then ennobled the mass slaughter that "war" involves. For centuries the State has enslaved people into its armed battalions and called it "conscription" in the "national service." For centuries the State has robbed people at bayonet point and called it "taxation." In fact, if you wish to know how libertarians regard the State and any of its acts, simply think of the State as a criminal band, and all of the libertarian attitudes will logically fall into place."
Murray N. Rothbard i For a New Liberty, s 46